Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek a plazma tv világából képes leírás - Plazma televízió.tlap.hu
részletek »

Hírek a plazma tv világából - Plazma televízió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plazma-tv.tlap.hu » Hírek a plazma tv világából
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Új ps8000 FULL HD plazma az Lg-től

Új ps8000 FULL HD plazma az Lg-től

Az LG PS8000 teljes HD felbontású plazma TV nagyobb fényhatásfokú panelje és jobb mozgásfelbontást biztosító képfrissítése kiváló, THX tanúsítvánnyal is igazolt képminőséget ígér, s ezen kívül is számos korszerű technológiai megoldást nyújt. Az LG hazai PR cége által hozzánk eljuttatott sajtókiadványból sok lényeges információ nem tudható meg az új PS8000 plazma TV-ről, ezért más információforrásokból is igyekeztem azt kiegészíteni.

A plazma helyett lcd-re vált a Panasonic

A plazma helyett lcd-re vált a Panasonic

A Panasonic Corp. a jövőben a nagyméretű LCD panelek gyártására helyezi át a hangsúlyt a plazma tévék gyártásáról. A több lépcsőben végrehajtott részesedésnövelés eredményeként a Panasonic 92 százalékos tulajdonrészre tett szert a Hitachi Ltd-ben.

A Samsung új plazma tv sorozata

A Samsung új plazma tv sorozata

Praktikusság, high-tech funkciók, stílusos design és megengedhető ár: ezek a tulajdonságok jellemzik a 2008-as CES kiállításon bemutatott új, úttörőnek számító 4-es és 5-ös sorozatszámú Samsung plazma TV-ket.

Az új Panasonic tx-p42g20

Az új Panasonic tx-p42g20

A korábbiaknál négyszer jobb fényerő-hatékonyságú plazma tv-t fejlesztett ki a Panasonic. Az új panel technológia hihetetlenül hatékony működést tesz lehetővé mindössze 95 wattos fogyasztásával. Az új négyszeres fényerő hatékonyságú panelt a 2008-ban megalkotott Panasonic NeoPDP és a 2009-ben elkészült NeoPDP Eco panelek alapján fejlesztették tovább. Az új NeoPDP TV-k a 2007-es modellekhez képest harmad annyi energiát fogyasztanak azonos fényerő mellett.

LG szériák új alapokon

LG szériák új alapokon

Ahogy a CES 2010 kiállításon látható volt, négy új plazma tv termékcsaláddal is előrukkolt az LG Electronics az idei esztendőben. Az INFINIA PK950 és PK750, valamint a PK550 és PJ350 sorozatokba tartozó modellek a külső megjelenés és az elektronikai megoldások terén is gyökeresen átalakított koncepciót képviselnek a plazma televíziók termékszegmensében.

Mint a moziban - Lg 50py2r plazma tv

Mint a moziban - Lg 50py2r plazma tv

Mielőtt ilyen tévécsodát vennél, talán célszerű lenne lakást bővíteni. Hát igen. Ezek az 'eldzsínél' azt hiszik, hogy mindenkinek van egy szobája, ahol minimum 7 méterről tud tévét nézni. Mert szerintem legalább ennyi szükséges ahhoz, hogy már az első öt percben ne könnyezd össze megad. Persze ezzel nem az Lg 50py2r képminőségét kritizálom, hisz abban hiba nincs.

Spórolnak pénzt az ökotévék?

Spórolnak pénzt az ökotévék?

Míg korábban inkább csak a hűtőszekrénynél és a mosógépnél számított, ma már a televíziókat is sokszor kimagasló energiatakarékossági tulajdonságaikkal reklámozzák. Igaz, hogy a plazmatévék tulajdonosai kifizetik a gatyájukat készülékeik működtetésére, az LCD-sek pedig sokat spórolnak? Cikkünkből kiderül!

Tuti menü